Het was een geweldige dag op het Spectrum!
Het was een geweldige dag op het Spectrum!

Alternatief schoolreisje op Het Spectrum groot succes

Actueel 1.004 keer gelezen

Vanwege de toen nog geldende coronamaatregelen, hebben ze ook dit jaar moeten besluiten op Het Spectrum om niet op schoolreis te gaan. Maar in lijn met de huidige maatregelen, hebben ze ervoor gekozen om op woensdag 23 juni een feest op school te organiseren. 

“De dag is digitaal geopend door onze directeur Marja Rijnbeek, samen met Peter, waarin we op teams toch nog een wave hebben kunnen doen met de hele school. Peter heeft een leuke voorstelling gegeven voor de onderbouwklassen, de kinderen lagen dubbel van de lachen”, vertelt Felicia Aarssen. Buiten was er ook een leuke octopus stormbaan voor de onderbouw. Voor de bovenbouw stond er een stormbaan klaar in de gymzaal, “zo, die is echt groot”, aldus een kind uit groep 8. 

“Ook gingen de kinderen boogschieten, onder leiding van team4talent. Tijdens de pauze werd er een pakje drinken uitgedeeld en kregen de kinderen snackkomkommers. Buiten was er een heuse popcornkraam, waar we popcorn hebben gehaald en deze werd hierna omgetoverd tot ijscar. We hebben dus ook nog een heerlijk ijsje gegeten”, vervolgt Felicia. De hele dag op Het Spectrum was zeer geslaagd, de kinderen hebben heerlijk kunnen genieten! Fijn om al die lachende gezichten voorbij te zien komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant