Afbeelding

Kok met passie gezocht voor de Keuken van Pijnacker!

Actueel 1.744 keer gelezen

Voor ons unieke horeca concept in onze supermarkt zijn wij op zoek naar een kok met passie voor lekker eten in onze Keuken van Pijnacker. In onze winkel hebben wij een speciale horeca afdeling waar wij verse maaltijden van hoogwaardige kwaliteit klaarmaken voor klanten. De Hollandse, Franse, Aziatische, Italiaanse, Surinaamse, Spaanse en nog velen andere keukens komen voorbij in ons maaltijden assortiment.

Een groot voordeel van deze job zijn de werktijden. Geen avonden tot laat ploeteren, maar lekker voor etenstijd naar huis. Tijdens deze klus ben je heel erg divers met je vak bezig. Wij maken zo’n 15 verschillende soorten maaltijden, aangevuld met carpaccio schalen, wraps, verse broodjes en een luxe vis assortiment. Je werkt nauw samen met een ambachtelijke slager met veel ervaring in zijn vakgebied. Jullie kunnen elkaar versterken en de lekkerste gerechten voor onze klanten bereiden.

Klantgerichtheid vinden wij belangrijk. Je hebt veel contact met klanten en deze zullen ook vragen stellen over al het lekkers dat jij aan het bereiden bent. Wij vinden het ook leuk als je creatief bent en lekker met ons mee denkt. De mogelijkheden binnen ons concept zijn eindeloos en wij staan open voor jouw input.

Je zal naast onze chef-kok het aanspreekpunt zijn van de afdeling en bent samen met hem verantwoordelijk voor de keuken. Onze chef-kok heeft jarenlange ervaring in diverse keukens, dus ook als je wat minder ervaring hebt, kan hij je alle kneepjes van het vak aanleren. 

Ben je een echte liefhebber van koken en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar sabine.zondag@plus.nl en tim.de.pagter@plus.nl. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie en nodigen je graag uit op gesprek. 

PLUS Sabine Zondag
Hazelaarplein 1
2641 BD Pijnacker
015-3694983

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant