Wil van Leeuwen en Jannie Marissen haken voor Zola Care Malawi.
Wil van Leeuwen en Jannie Marissen haken voor Zola Care Malawi.

Wil en Jannie haken voor geboortepakket Zola Care Malawi

Actueel 1.040 keer gelezen

Zola Care Malawi zegt u misschien niet meteen iets. Maar voor Wil van Leeuwen en Jannie Marissen is het inmiddels een begrip. Deze twee dames haken voor deze organisatie dat het een lieve lust is.

Zola Care Malawi is een stichting dat onvoorwaardelijke steun biedt ten behoeve van een verbetering in de gezondheidszorg en hygiëne voor de inwoners van Malawi. Om dit allemaal financieel ‘rond te breien’, worden er op de webshop van Zola Care Malawi allemaal leuke dingetjes verkocht, vooral zelfgemaakt en veelal van wol. Maar ook voor de mensen ter plekke wordt er gebreid en gehaakt. 

Dorpsgenoot Wil van Leeuwen heeft al zeker dertig dekentjes gehaakt en Jannie Marissen al meer dan honderd mutsjes! De spulletjes zijn bedoeld om uit te delen als geboortepakket voor de moeders die in het toekomstige kraamziekenhuis bevallen. Het geboortepakket omvat de belangrijkste producten om de hygiëne van zowel moeder als kind te promoten in de eerste paar weken na de bevalling.

De dames kunnen altijd wol gebruiken; heeft u nog restjes over (voor pendikte nr. 3-5)? Dan kunt u bellen naar 015-361 5471.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant