Logo telstar-online.nl
<p>Sandra de Rek van MultiFeestjes.nl.</p>

Sandra de Rek van MultiFeestjes.nl.

Lezersactie

Win een knutselpakket van MultiFeestjes.nl!

  •   keer gelezen

De redactie van Telstar/Eendracht mag in samenwerking met MultiFeestjes.nl een supergaaf knutselpakket weggeven. In dit artikel lees je hoe je het knutselpakket kunt winnen.

MultiFeestjes.nl is een webshop, maar ook een fysieke winkel aan de Westlaan 4a in Pijnacker. Eigenaresse Sandra de Rek heeft de winkel een tijdje geleden geopend en krijgt heel veel enthousiaste reacties. Een dergelijke winkel was er helemaal nog niet in ons dorp en wordt ontzettend positief ontvangen!

“We verhuren springkussentjes, statafels, maar ook van die leuke Abram- en Sarahpoppen en allemaal vrolijke geboorte-attributen, Oud Hollandse spelletjes, lasergamesets en buttonmachines”, zo zegt Sandra. Maar er is nog veel meer: er wordt in de winkel, maar natuurlijk ook online van alles verkocht. “Alles op het gebied van een feestje... van slingers tot populaire heliumballonnen”, besluit Sandra die ontzettend blij is dat alles weer een beetje gaat lopen na alle coronamaatregelen.

Winnen
Deze krant geeft in samenwerking met MultiFeestjes.nl een super DIY Knutselpakket voor maar liefst 6 kinderen weg (t.w.v. €35 p/st). Om te winnen mail je o.v.v. Lezersactie naar info@multifeestjes.nl. Zet in de mail duidelijk je woonplaats! Over twee weken maken wij de winnaar bekend!


Meer berichten