Jong Perspectief viel in de prijzen en daar was iedereen erg blij mee.
Jong Perspectief viel in de prijzen en daar was iedereen erg blij mee.

Project Vakantiemaatjes wint prijs

Actueel 465 keer gelezen

Jong Perspectief heeft een prijs gewonnen bij de Nationale Vrijwilligersprijzen. 

Om vrijwilligers erkenning en waardering te geven die ze verdienen organiseert Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het thema was dit jaar ‘nieuwe gezichten’. Stichting Jong Perspectief heeft meegedaan aan deze wedstrijd omdat het project vakantiemaatjes hen heel veel nieuwe gezichten heeft opgeleverd. De jury was het hier roerend mee eens, want Jong Perspectief viel in de prijzen. Ze hebben een videoproductie ter waarde van 3000 euro gewonnen. 

De reactie van de jury luidt als volgt: ”Het project vakantiemaatjes van Jong Perspectief is heel creatief gevonden en waardevol. Daar waar corona roet in het eten gooide, heeft men gekeken naar wat men wel kon bereiken.” Diana Huurman van Jong Perspectief: “Dit is natuurlijk een kroon op het werk, maar zeker ook waardering voor de vrijwilligers die zich vorig jaar hebben ingezet als vakantiemaatje. Veel kinderen hebben dankzij de inzet van enthousiaste vakantiemaatjes een leuke zomervakantie gehad en dit jaar gaat Jong Perspectief daar vol enthousiasme weer mee aan de slag.” 

Voel jij je aangesproken omdat jij het ook leuk vindt om even een paar uurtjes per week, voor minimaal 3 weken, met een kind het avontuur op te zoeken? Mail info@jongperspectief.nl of bel 06-28215084 of 06-57075691.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant