Als beloning kreeg Miko een mooie beker en een bal.
Als beloning kreeg Miko een mooie beker en een bal.

Miko van Oliveo is allereerste winnaar NK Shootout

Actueel 798 keer gelezen

Nadat een paar weken terug bij Oliveo de clubkampioenschappen Shootout werden gehouden voor leden tot O13, was het zondag 20 juni (Vaderdag) aan Miko, Boet, Julian, Tim, Emaro en Jacky de grote dag om Oliveo te vertegenwoordigen op het NK Shootout.

Bij de shootout is het de bedoeling om in vier speelrondes per leeftijdsgroep zoveel mogelijk te scoren binnen een bepaalde tijd tegen, deze dag, wel heel goede keepers. Ben je de winnaar van deze rondes dan sta je in de finale met drie tegenstanders en speel je nog een finaleronde. Aan Miko was het de eer om in de leeftijdsgroep O8 de spits af te bijten en dat deed hij met verve. Als een wervelwind passeerde hij de verschillende keepers en dwong zo een plek in de finale af.

In de finale was Miko ook duidelijk te sterk voor zijn leeftijdsgenoten en is hierbij de allereerste Nederlands kampioen shootout. Als beloning kreeg hij een mooie beker en bal. Bij de eerste wedstrijd van het eerste elftal mag Miko de pupil van de week zijn.

Ook trots op de rest
De lat lag dus gelijk hoog voor de spelers die na hem kwamen, maar dat ging de Oliveo-boys goed af. Boet, Julian, Tim, Emaro en Jacky deden het ook uitstekend!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant