Afbeelding

Per direct gezocht: allround servicemonteur

Algemeen 446 keer gelezen

Bleiswijk - Wegens snelle groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een: allround servicemonteur.

Een handige/technische vrouw of man die er plezier in heeft om veel te leren bij een klein, leuk en internationaal opererend bedrijf, Rollenco B.V. in Bleiswijk. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen onze unieke en industriële printers wereldwijd.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:

- Het assembleren van de machines. Dit doen we grotendeels in eigen huis. Je technische kennis, elektrisch als ook mechanisch komt hier goed van pas. Je helpt bij het bouwen van uiteenlopende delen van de machines. 

- Het installeren van de printers, dit kan fysiek bij de klant zijn, of “online remote”. Na de installatie ga je de klant trainen in het gebruik. Mocht er een storing optreden bij een klant, schiet je niet in de stress maar ga jij de klant helpen, zodat ze spoedig weer kunnen printen. Aangezien onze klanten wereldwijd te vinden zijn zal je veel in buitenland zijn. 

Om deze functie goed in te kunnen vullen zijn de volgende kernwoorden van toepassing:
je hebt een technische MBO opleiding, je spreekt Nederlands en Engels (Duits en/of Frans is een pré), je vindt reizen (voornamelijk door geheel Europa) tof om te doen, je hebt je rijbewijs, stress klinkt jouw vreemd in de oren, je kunt goed zelfstandig werken en je hebt natuurlijk de nodige affiniteit met computers, software en aanverwante randapparatuur.

Voldoe je niet aan alle “eisen”, denk je toch een kans te maken omdat je bereid bent om bij te leren of andere kwaliteiten hebt? Schroom dan niet om toch te solliciteren!

De baan is veelzijdig maar ook veeleisend. Dat daar een marktconforme beloning bij hoort, inclusief een auto van de zaak is natuurlijk vanzelfsprekend. Dat je in een prettige omgeving met enthousiaste collega’s terecht komt zal je wel ervaren als je op gesprek bent uitgenodigd. 

Heb je belangstelling?
Stuur dan je sollicitatie en motivatiebrief naar jacqueline@rollenco.com
We beloven je binnen twee weken te antwoorden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het bovengenoemde e-mailadres.

www.rollenco.com

Scan onderstaande QR code of klik hier voor een filmpje van onze unieke en industriële printers.

Uit de krant

Uit de krant