Vorig jaar reed Jan zelf ook lekker mee.
Vorig jaar reed Jan zelf ook lekker mee.

Toertocht Ode aan Jan Janssen krijgt vervolg

Actueel 534 keer gelezen

Op zaterdag 28 augustus rijden de deelnemers aan de Ode aan Jan Janssen weer een mooie route van 100 kilometer dwars door het Groene Hart, over een voormalige trainingsroute van Jan Janssen. Jouw kans om in de voetsporen van Nederlands eerste Tour- en Vuelta-winnaar te treden. Start & finish zijn dit jaar bij Restaurant Buytenhout aan de Dobbeplas in Nootdorp. 

In samenwerking met de Toerclub Pijnacker en Jan Janssen is de route van de Ode aan Jan Janssen dit jaar verder verbeterd. De route gaat niet meer door Alphen aan den Rijn, maar door het geweldige natuurgebied rond de Nieuwkoopse Plassen. Jan Janssen is zelf erg enthousiast over de route: “65 jaar geleden fietste ik hier mijn trainingsrondje. De uren die ik hier op de fiets doorbracht hebben tot veel bijzonders geleid. De route is prachtig. Bijzonder dat je in het drukke Westen nog steeds zo’n mooie, rustige tocht nagenoeg zonder stoplichten kunt fietsen. Om langs mijn bronzen beeld in de Dorpsstraat in Nootdorp te fietsen, maakte het helemaal compleet!” 

De start & finish zijn dit jaar opnieuw in Nootdorp, het geboortedorp van Jan Janssen. Echter zijn de start & finish van de Ode aan Jan Janssen dit jaar bij restaurant Buytenhout. Een geweldige locatie aan de Dobbeplas waar een gezellige afsluiting aan het water gegarandeerd is! Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij deze bijzondere route meebeleven? Schrijf je dan nu in via www.odejanjanssen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant