Logo telstar-online.nl

Bij Dimehouse kun je wel voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!

  •   keer gelezen

Men zit steeds meer thuis en om het thuiszitten aangenaam te houden bieden wij design meubels voor aantrekkelijke prijzen aan. In een wereld waarin online meubels shoppen steeds aantrekkelijker wordt bieden wij naast onze online webshop ook de mogelijkheid om meubels live te testen in bijvoorbeeld onze showroom te Delfgauw. 

De showroom is onlangs weer geopend voor bezoekers. Dimehouse is begonnen als een online meubelaanbieder in Nederland met de focus op industriële meubels. Door de meubels zelf te produceren kan de kwaliteit gewaarborgd worden en zijn de prijzen voor iedereen toegankelijk. In een land geteisterd door Corona, en de daarbij horende evolutie van online shoppen, is het enorm belangrijk om zo transparant en betrouwbaar mogelijk producten aan te bieden. Door actief te vragen naar reviews en deze transparant te vertonen op de webshop draagt 

Dimehouse zorg voor de eerlijkheid waar zij naar streeft. Industriële meubels zijn momenteel één van de meest verkochte soorten in Nederland. Een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van metaal in combinatie met hout. Maar ook stoelen met stoere gepoedercoate zwarte frames in combinatie met kunstleer, ecoleer, stof, velvet of microvezel zijn enorm populair. Om aan iedere smaak te voldoen bied Dimehouse ook artikelen voor moderne design interieurs aan. 

Naast een laagste prijsgarantie zijn er ook wekelijks acties te vinden op Dimehouse.nl. Zo wil Dimehouse haar klanten nét dat beetje extra’s geven zodat ze nergens goedkoper kunnen winkelen. 

Waar je veel meubelaanbieders ziet met externe leveranciers of meubelboulevards met extreem hoge prijzen, heeft Dimehouse haar eigen fabricage waardoor de prijzen altijd laag zijn. Niet alleen lage prijzen en een hoge kwaliteit zijn tegenwoordig van belang, ook een snelle levering vinden mensen enorm aantrekkelijk. Door altijd veel producten op voorraad te hebben worden de meeste meubels al binnen één werkdag bezorgd!

Dimehouse is sinds Oktober 2020 ook te vinden in hartje Delfgauw, op nog geen 5 minuten rijden van de Ikea Delft. Met een showroom van ruim 350m2 vol met meubelinspiratie is een groot deel van het assortiment daar live te testen. Ook voor advies op interieurgebied kan men daar altijd terecht. 

Kijk voor meer informatie op dimehouse.nl/showrooms. Hier vind je ook het assortiment meubels.

Gouden Rijderplein 8
2645 EX Delfgauw


Meer berichten