Afbeelding

Buitendijk Slaman zoekt volop personeel

Algemeen 1.152 keer gelezen

Buitendijk Slaman is een hard groeiend bedrijf met veel R&D. We ontwikkelen en fabriceren multifunctionele, gebruiksvriendelijke oogst- en transportsystemen voor de hightech tomaten- en paprikaglastuinbouw. Op korte termijn zoeken we volop nieuwe, enthousiaste collega’s die samen willen bouwen aan een BUITENgewoon mooi bedrijf en een DIJK van een carrière.

Kies jouw expertise:


Operationeel Manager Machinebouw


Als Operationeel Manager Machinebouw ben je eindverantwoordelijk voor de engineering, planning en productie van machines op de vestiging. Met een sterk groeiend team worden de machines geproduceerd. 

Slimme engineering, ERP, efficiënte assemblage en inzichtelijke planningen (gaan) zorgen voor een goed productieproces. Je bewaakt de kwaliteit van de geproduceerde machines en de voortgang van de projecten. Omdat we continue innoveren, is het werk erg afwisselend. De werkzaamheden vinden plaats in een ruim bedrijfspand.

Wat heb je nodig:

- Een HBO-diploma WTB of Engineering Mechatronica;
- Leidinggevende ervaring in machinebouw;
- Ruime ervaring met ERP systemen en verbetertrajecten;
- Ervaring met mechanische, pneumatische, motorische of elektrische montage


Mechanical Engineer Machinebouw


Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe en bestaande machines en installaties. Je bouwt modulair en gebaseerd op “design for assembly”; hier heb je aantoonbare resultaten in behaald.

Je maakt productiedossiers aan die je overdraagt aan het productieteam. Ook maak je (detail-) tekeningen en bestekken. Je hebt contact met leveranciers over materialen en specificaties en koopt in conform beleid. De spilfunctie komt tot uiting in jouw nauwe betrokkenheid bij het testen van nieuwe of verbeterde machines en evaluatie hiervan met het sales- en productieteam. Jij bent de stuwende kracht in de interne communicatie met sales, werkvoorbereiding, productie en service. En neemt dus actief deel aan werkoverleggen. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen op engineering en productiegebied.

Wat heb je nodig:

- HBO-WTB of Mechatronica diploma of MBO met relevante werkervaring
- Minimaal 5 jaar engineering ervaring in een CTO omgeving in de machinebouw
- Kennis en ervaring met 3D tekenen (SolidWorks)
- Kennis en ervaring met PDM en ERP software
- Kennis van besturingstechnische en elektrische aspecten van machines


Field Service Monteur


Als Field Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het repareren van onze machines, zoals buisrailwagens, spuitrobots en transportinstallaties.

Je verricht onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan de door ons geproduceerde machines en werkt voornamelijk op locatie bij de klant. Je gaat mechanische, elektrische en hydraulische storingen analyseren en oplossen. Daarnaast lever je, plaats je en stel je nieuwe machines in bedrijf op locatie. Indien nodig, haal je machines bij onze klanten op ter reparatie in onze werkplaats.

Qua persoonlijkheid ben je inventief en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.

Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te zijn, maar kunt ook met anderen samenwerken. Verder ben je besluitvaardig, dienstverlenend en klantgericht en pas je je gemakkelijk aan in verschillende situaties.

Wat heb je nodig:

- Een afgeronde MBO opleiding in technische richting
- Aanleg voor techniek en je werkt secuur
- Je kunt mechanische, elektrische en hydraulische storingen analyseren en oplossen
- Aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie als monteur buitendienst of servicemonteur bij een machinebouwer en/of ervaring in de tuinbouwtechniek
- Beschikt over rijbewijs BE (of bent bereid om E achter B te halen)

Voor alle vacatures vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Wat krijg je:

We bieden, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie. Natuurlijk hoort daar een prima salaris bij, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van 38 uur p/w conform CAO kleinmetaal.

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Je krijgt een veelzijdige, uitdagende, zelfstandige baan in de techniek bij een groeiend bedrijf met een prettige werksfeer.

De uitgebreide vacaturebeschrijving vind je op: https://buitendijk-slaman.nl/carriere

Kies voor die DIJK van een carrière en solliciteer direct!
Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@buitendijk-slaman.nl.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Voogt via bovenstaand e-mail adres of bel naar 010 – 521 63 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant