Afbeelding

OLIVEO sponsors tekenen voor 3 jaar

Sport 1.609 keer gelezen

OLIVEO kan het heuglijke nieuws delen dat de vier (!) hoofdsponsors, te weten Teesing, Toussaint Kleurmakers, BHV Nederland en Bexter, zich elk voor 3 jaar aan OLIVEO hebben verbonden. De overeenkomsten zijn na enig uitstel door Corona op zaterdag 17 april 2021 door alle partijen ondertekend.

De kiem van deze overeenkomst werd gelegd door de voormalige voorzitters Ruud Schalkwijk en John Weijgertse. Teesing, Toussaint Kleurmakers, BHV Nederland en Bexter hadden al duidelijk gemaakt “iets” in de vorm van een goed sponsor pakket te willen doen. Gedurende een trainingskamp in Spanje werden de individuele plannen samengevoegd tot een gezamenlijk pakket. De komende jaren zullen de vier hoofdsponsors zichtbaar zijn rond het vernieuwde kunstgrasveld voor de kantine en op de shirts van het 1en 2e team en de teams O23 en O19.

Het geeft OLIVEO de zekerheid voor een periode van 3 jaar. Daar zijn de nieuwe voorzitter en penningmeester, Ronald Laarhoven en Frank Duijvestijn, maar wat blij mee.

“Het tekent de collectieve gedachte die er heerst bij OLIVEO. Met deze mooie contracten helpen deze hoofdsponsors ons om een financieel stabiele club te blijven. Met en voor onze leden kunnen we zo actief continue blijven verbeteren op sportief gebied en blijven werken aan verbeteringen van ons complex.” 

Graag hadden we de overeenkomsten op een feestelijke wijze in de kantine getekend, maar door Corona werd dit een andere locatie. Met de OLIVEO vlag op de achtergrond poseren de hoofdsponsors trots met elk een ingelijst shirt. Deze shirts gaan een mooie plek in de kantine krijgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant