Afbeelding

Woningsdag kleurplaatwedstrijd

Algemeen 379 keer gelezen

Ook dit jaar organiseren de Oranjeverenigingen van Pijnacker-Nootdorp  weer een kleurplaatwedstrijd. Met deze tekening kom je helemaal in de Koningsdag stemming. Een leuk begin van de vakantie!

De Oranjeverenigingen hebben weer een vrolijke tekening laten maken door Lisette Tegelberg van Lizzil Creative. Er kan mee worden gedaan in verschillende leeftijdsgroepen t/m 12 jaar. Hier kan je de kleurplaat downloaden en vervolgens zelf printen: https://www.woningsdagpn.nl/kleurplaatwedstrijd/. Daarna zien we de ingekleurde tekeningen graag weer terug. Je kunt dat doen door ze in te scannen/te fotograferen en te mailen naar kleurplaat@woningsdagpn.nl.

We verwachten de kleurplaten uiterlijk 30 april binnen. Op 7 mei heeft de jury van de Kidsclub Oude Leede alle winnaars geselecteerd en zullen die worden benaderd voor het maken van een afspraak voor de uitreiking van de prijs.

We denken dat jullie heel veel plezier hebben aan deze wedstrijd. Aan de ouders van de creatieve kinderen, vergeet niet je foto’s via social media te delen met de hashtag #woningsdagpn. Benieuwd naar alle andere activiteiten? Ga dan naar www.woningsdagpn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant