Monique Segijn, hier op archieffoto, is er van overtuigd dat de Pubquiz een succes wordt.
Monique Segijn, hier op archieffoto, is er van overtuigd dat de Pubquiz een succes wordt.

Aftrap nationaal jaar vrijwilligers: online Pubquiz

Actueel 477 keer gelezen

2021 is het Nationaal jaar van vrijwillige inzet. Het landelijke thema Mensen maken Nederland is lokaal vertaald naar Mensen maken Pijnacker-Nootdorp.

Monique Segijn van het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp: “We vieren een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. Ook in Pijnacker-Nootdorp zullen er activiteiten plaatsvinden om het vrijwilligerswerk te vieren én om vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten. We koesteren de vrijwilligers die we hebben en er zijn altijd nog nieuwe vrijwilligers nodig!” 

De eerste activiteit is gepland op maandagavond 12 april 2021. De werkgroep organiseert de Online Vrijwilligers Pubquiz waaraan je kunt meedoen via telefoon, tablet, laptop of smart-TV. Zolang je maar internet en YouTube hebt. De aanvang van de Pubquiz is 20.00 uur. Deze interactieve PUBQUIZ duurt 75 minuten. 

“We zien elkaar niet, maar kunnen elkaar wel volgen. Je kunt meedoen als TEAM of individueel. Wil je meedoen als team, maak dan zelf een Zoom, Teams of Whatsappgroep aan. Hoe slim zijn de Pijnackers-Nootdorpse vrijwilligers? Wij zijn erg benieuwd! Natuurlijk zijn er een paar leuke prijsjes te winnen, maar het gaat vooral om de eer! De PUBquiz wordt gepresenteerd door Mr. Bright’s Quiz Night.Wil je de uitnodiging ontvangen? stuur een email naar vip@swop.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant