Afbeelding

Sessies met burn-out specialist Gerda Kloet

Algemeen 837 keer gelezen

Gerda Kloet woont en werkt in deze regio als burn-out specialist. Al vele jaren begeleidt ze mensen die zijn vastgelopen in het dagelijks leven. Door diverse omstandigheden in combinatie met persoonlijke kenmerken kun je flink uit balans raken en dat kan zorgen voor uiteenlopende en zeer heftige klachten.

“De sessies zijn altijd buiten in de natuur en 1-op-1, gericht op ‘in beweging komen’, zowel fysiek, emotioneel als mentaal”, vertelt Gerda. “Met cognitieve en mentale coaching, ervaringsgerichte oefeningen, thuisopdrachten en leefstijladvies begeleid ik jou bij het herstel en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Een prachtige vorm van buiten bewegen, die helpt lichaam en geest (weer) in balans te brengen.”

Regie nemen
Tijdens de sessies daagt Gerda je uit nieuwe keuzes te maken en (weer) regie te nemen en houden over jouw eigen leven. “We gaan samen op zoek naar belemmerende overtuigingen en patronen en je leert deze om te buigen in helpende gedachten en effectieve patronen. De fysieke component is altijd maatwerk, is gericht op algehele fitheid en levert een belangrijke bijdrage aan jouw mentale veranderproces”, vertelt ze.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gerda via de onderstaande contactgegevens.

Bel: 06-28 44 19 66
Mail: gerda@kloetcoaching.nl
Website: www.kloetcoaching.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant