Afbeelding
Verkiezingen

Samen naar de eindstreep. En verder.

Algemeen 839 keer gelezen

Beste lezer,

Bijna een jaar is er nu corona in Nederland. En wat zijn we er allemaal klaar mee. Ook ik zou zó graag weer eens koffiedrinken op een terras, of met vrienden naar de bioscoop gaan. Of langsgaan bij al die ondernemers die we al jaren kennen en die nu zo hard moeten vechten om te overleven. 

Wie loodst Nederland door deze crisis? En hoe kan ons land daarna sterker verder? Dat bepaalt u. Want binnenkort kunt u stemmen. Dus voeren partijen nu campagne, dat hoort erbij. Maar dit is geen tijd voor het uitvergroten van verschillen. Het is tijd voor samenwerking en inhoud. 

Ik wil u, juist ook nu, zo goed mogelijk informeren. Daarom vat ik hier de hoofdpunten van mijn ideeën voor Nederland samen. Natuurlijk, eerst moeten we samen over de eindstreep van de coronacrisis. Gezond en mét onze banen en bedrijven. 

Maar stemmen gaat óók over de komende jaren. Verder vooruitkijken dus. En dan zijn dit drie dingen waar ik mee aan de slag wil om sterker verder te kunnen als land. 

Zorgen dat mensen werk hebben en dat onze economie weer gaat groeien.
De zorg versterken, ook om beter voorbereid te zijn op een volgende gezondheidscrisis.
Een sterke overheid, met een menselijk gezicht én de kracht om te beschermen.

Dit is in het kort wat ik wil. Maar deze crisis leert mij veel. Dat je niet ontkomt aan impopulaire maatregelen. Dat je fouten gewoon kunt erkennen als je ze maakt. Dat je leert van elkaar door te luisteren naar elkaar. Dus ga ik over mijn ideeën graag in gesprek. Met de collega’s van andere partijen. En met u.

Deel dus ook úw ideeën. Want hoe moeilijk het ook is, hoe verschillend we het ook zien: we gaan er samen uitkomen. Dat geloof ik echt. En dat móét ook. Want alleen samen kunnen we sterker verder. Op VVD.nl/samen vindt u al mijn ideeën. Ook ideeën? Ik ga graag met u het gesprek aan. 

De keuze is 17 maart aan u. 

Mark Rutte


- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant