Logo telstar-online.nl

Doe mee met de Workout Wandeling van Fysical Delfgauw!

  •   keer gelezen

De sportscholen zijn helaas nog altijd gesloten, maar fit blijven is nu belangrijker dan ooit. Een stuk wandelen om toch even buiten te zijn is een populaire activiteit zeker nu de lente zich weer laat zien. 

Wat nou als je het wandelen kan combineren met een volledige Workout? Dat doen de leden van Fysical Delfgauw, de sportschool heeft namelijk een vijf kilometer lange Wandel Workout uitgezet die je kan volgen door de Delftse Hout. Bij Fysical Delfgauw vinden ze het belangrijk dat iedereen goed blijft bewegen en aangezien de leden niet meer langs kunnen komen, hebben ze naast online les een wandelroute met verschillende tussenstops bedacht die je kan volgen om zo tijdens je wandeling je gehele lichaam te trainen

Tijdens de wandeltocht kom je verschillende checkpoints tegen waar je een Workout moet uitvoeren. Squads, lunges en push-ups je komt het allemaal tegen tijdens het lopen door de natuur. Aan het eind van de tocht ben je lekker buiten geweest én heb je een super goede training gehad.

Je kan je aanmelden voor de wandelroute, ook voor niet leden via info@fysical-delfgauw.nl en dan ontvang je op WhatsApp de Workout videos en GPS-route van de Workout Wandeling.

Achtergrond Fysical Delfgauw
Fysical Delfgauw is dé locatie voor actief herstel en resultaat. Aan het Gouden Rijderplein in Delfgauw kun je terecht voor fitness en fysiotherapie. Je kunt hier onder andere terecht voor de innovatieve Milon Cirkel, maar ook voor verschillende groepslessen, personal training en nog veel meer.

Voor meer informatie www.fysical-delfgauw.nl.


Meer berichten