Logo telstar-online.nl

Na de sneeuw komt De Borstelman!

  •   keer gelezen

Algen, mos of andere aanslag: zeker wanneer het vochtig is, maakt de ‘groene aanslag’ een opmars, voor velen een doorn in het oog. En wat te denken van (on)veiligheid: jaarlijks belanden duizenden mensen in het ziekenhuis vanwege een val door uitglijden. En dat terwijl het gemakkelijk te voorkomen is. De Borstelman behandelt / reinigt uw oprit, terras, houten vlonder, schutting of tuin meubilair. Milieuvriendelijk, snel en uitermate doeltreffend. Zeker met de nieuwe, uitermate doeltreffende borstel stoommachine!

Paul van der Spek is eigenaar van De Borstelman. Hij vertelt over de gepatenteerde, milieuvriendelijke reinigingstechniek. “Het is eigenlijk eenvoudig: we laten de borstels het werk doen. Het enige dat we toevoegen, is water. We gebruiken dus geen chemicaliën. We reinigen heel effectief, terwijl de beplanting rondom een oprit of tuinpad gegarandeerd geen schade oploopt.”

Verbluffend resultaat
Vaak zien klanten een hogedrukreiniger als alternatief voor het verwijderen van aanslag. Maar dat is een misvatting, stelt Paul: “We raden het gebruik van een hogedrukreiniger juist sterk af. Daarmee beschadig je namelijk je tegels of hout. Met onze methode komen die daarentegen juist als nieuw tevoorschijn. Ook ondergronden die al jaren niet zijn onderhouden maken we onkruidvrij en weer fris van kleur en structuur. Zo sla je twee vliegen in één klap.” Volgens Paul reageren klanten vrijwel uitsluitend positief. “Niet gek ook”, stelt hij. “Want het resultaat is gewoonweg verbluffend.”

Nieuwe stoommachine
Sinds kort beschikt De Borstelman over een nieuwe stoommachine, waarmee hij nog betere resultaten behaalt. “Een schitterend apparaat met een gigantische capaciteit. Hiermee werken we nog efficiënter en kunnen we gemakkelijk grotere oppervlaktes aan. De stoommachine werkt met powerstoom van 150 graden Celcius. Door die hoge temperatuur zijn na de behandeling alle mossen verdwenen, ook tussen richels en tegels. Zelfs het hardnekkige korstmos heeft geen schijn van kans.”

Door die hoge temperatuur kunnen wij groenaanslag , onkruid en zelfs korstmos extra goed behandelen.

De borstelman werkt voor particulieren, bedrijven, gemeentes en VVE’s. Ook klaar met uitglijders? Of gewoon behoefte aan een frisse, veilige ondergrond zonder aanslag? Neem dan contact op met De Borstelman!

De Borstelman
E: info@deborstelman.nl
T: 06 - 54 366 894

Meer berichten