Logo telstar-online.nl
<p>Aad van Leeuwen blijft 20 procent korting geven, maar onder de vlag van DA.</p>

Aad van Leeuwen blijft 20 procent korting geven, maar onder de vlag van DA.

Aad van Leeuwen weer officieel DA-drogist: maar de hoge korting blijft!

  •   keer gelezen

Nootdorp - Stiekem maakt drogist Aad van Leeuwen al sinds 1 januari van dit jaar weer deel uit van de DA-familie. De bekende prijs stuntende drogisterij en parfumerie in de Nootdorpse Dorpsstraat is inmiddels omgetoverd tot een echte DA-winkel.

“We hebben een hele nieuwe pui met DA lichtbakken”, vertelt Aad. “Wij zijn tot 2003 altijd DA-drogist geweest en toen overgestapt naar het Altijd 20 Procent Korting Drogist-concept. Nu is de cirkel weer rond!”

Het is heel belangrijk om te vertellen dat één ding oud en vertrouwd blijft: de 20 procent korting. “Natuurlijk!’, zegt Aad enthousiast. Op alle producten die niet in de DA-folder worden uitgelicht, geldt nog steeds de heerlijke korting van dik 20 procent. Dat blijft dus allemaal bestaan. Maar waarom is Aad dan overgestapt? “De DA heeft een mooie folder met veel scherpe aanbiedingen. Wij vinden het heel belangrijk om mensen door middel van de folder en de reclame-uitingen te bereiken. DA is natuurlijk een herkenbaar begrip”, vervolgt Aad.

Ondernemen in coronatijd blijft Aad bijzonder vinden. “Je verstaanbaar maken op anderhalve meter afstand, ach dan praat ik gewoon wat harder”, lacht hij. Hij neemt de regels en maatregelen uiteraard heel erg serieus. De hele winkel is coronaproof en ook het personeel houdt zich strikt aan de maatregelen. 

“Je merkt wel dat de hele sfeerbeleving van winkelen anders is hoor”, zegt Aad. “Er is natuurlijk geen winkel open en mensen doen veelal even snel een boodschap, dat is het. Bij ons in de winkel probeer ik het toch gezellig te maken en mensen zo goed mogelijk van dienst te blijven. We bezorgen zelfs aan huis! We leggen onze klanten zoals altijd gewoon graag in de watten.” 

Het assortiment is overigens eindeloos. Aad somt het moeiteloos op. “Huidverzorgingsmerken zijn er genoeg. Lancome, CLarins, Louis Widmer, Lancaster, Clinique, Collistar en Biotherm. Ook voor een lekker luchtje ben je bij ons aan het juiste adres: Chloe, Prada, Calvin klein, Marc Jacobs, Dsquared, Jimmy choo, Lancome, Paco rabanne, Jean Paul Gaultier, Clinique, Hugo boss en Mont blanc.”

Aad zegt dat DA echt knalaanbiedingen kent. “Er zijn veel aantrekkelijke combi-acties. En staat het niet in de folder? Krijg je alsnog 20 procent korting! De nieuwe folder wordt trouwens deze week bezorgd, dus kunnen mensen zelf gaan bekijken wat er allemaal te scoren is!”

Zes dagen geopend
DA Drogist en Parfumerie Aad van Leeuwen in de Dorpsstraat is zes dagen per week geopend. Van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

- 20procentdrogist.nl
- acmleeuwen@gmail.com

Dorpsstraat, Nootdorp, bel: 015-3109360

Meer berichten