Logo telstar-online.nl

Bestel Valentijnsbloemen bij Ruud Elzes

  •   keer gelezen

Ruud Elzes is geen onbekende naam in de bloemenwereld. Zijn vader was lange tijd rozenkweker op de Schimmelpenninck van der Oyeweg in Delfgauw. De tuin is inmiddels van de hand gedaan, maar de hele familie Elzes is altijd actief gebleven in de bloemenbusiness. 

Ruud zelf staat elke vrijdag (09.30 - 18.15 uur) en zaterdag (09.30 - 17.30 uur) met een groot assortiment aan de mooiste bloemen bij ‘t Baken in Pijnacker Zuid. Uiteraard pakt hij ook rondom Valentijn groot uit!

Bij Ruud kun je handig contactloos pinnen, worden de coronaregels goed nageleefd en staat hij voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet op de laatste plaats is hij misschien wel de best bereikbare ondernemer van heel Pijnacker: er is namelijk ontzettend veel parkeerruimte voor zijn kraam. Je kunt bij wijze van spreken met je auto voor de kraam gaan staan en uitstappen!

Mocht je trouwens wat groter werk willen uitbesteden aan Ruud, zoals bruidsboeketten of aankleding van events, dan kan dat ook. Alles is bespreekbaar. Mail of bel gerust: ruudelzes@hotmail.com / 06-19272826.

Meer berichten