Koos Verbakel is naarstig op zoek naar één of twee ‘nieuwe mensen’.
Koos Verbakel is naarstig op zoek naar één of twee ‘nieuwe mensen’.

Koos Verbakel is op zoek naar een extra monteur!

Actueel 1.305 keer gelezen

Al een paar jaar probeert Verbakel Gas Service één of twee goede mensen er bij te krijgen voor het installatie- en onderhoudswerk. Maar het is moeilijk om mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in dit leuke vak.

Koos heeft nu vier medewerkers en zelf werkt hij ook nog volop mee. Met elkaar krijgen ze het werk gewoon bijna niet meer gedaan. Met pijn in het hart heeft Verbakel Gas Service een klantenstop moeten instellen. Dat was wel het allerlaatste wat Koos wilde, maar het kon niet anders.

Verbakel Gas Service bestaat bijna veertig jaar. Samen met echtgenote Anja heeft hij de zaak uitgebouwd, zonder dat ze die al te groot wilden laten worden. Persoonlijke benadering, de klanten kennen en service op maat leveren in combinatie met optimale kwaliteit; daarmee heeft VGS tussen de 2500 en de 3000 klanten gekregen in en rond Pijnacker.

Koos: “Wie bij ons komt werken, kan rekenen op een prettige persoonlijke werksfeer. En op afwisselend werk. We hebben allerlei klanten: particulieren, kerken, scholen, bedrijven. We zijn ook gericht op innovatie en verduurzaming. Daar kunnen onze medewerkers ook in mee groeien. Een monteur moet wel enige ervaring hebben maar we kunnen hem of haar intern opleiden en bijscholen.”

Op dit moment zijn drie monteurs en een hulpmonteur in dienst voor het technische werk en twee parttimers voor het kantoorwerk. Een niet al te groot team dat hoognodig iets groter moet worden. Een medewerker van VGS kan goed met mensen omgaan en is servicegericht, vertelt Koos. “Ik heb er nog steeds ontzettend veel plezier in en ik ben nog energiek. We gaan lekker door maar hopen wel dat die klantenstop snel niet meer nodig is.”

Wil je het team van VGS versterken, bel of mail Anja en Koos Verbakel meteen:

info@vgspijnacker.nl
015 – 369 5358


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant