Foto: archief
Foto: archief

Update ijsbaan IJVP/Tinteltent

Actueel 1.244 keer gelezen

Pijnacker - Naar verwachting van de ijsmeesters van IJVP op dit moment, woensdagavond, kan de ijsbaan op zijn vroegst vrijdag open.

De ijsbaan is dan uitsluitend toegankelijk voor leden. Vanaf donderdag heeft IJVP ook een tijdelijke ledenstop ingevoerd om de aantallen te verwachten schaatsers te kunnen beheersen. Als de ijsbaan open gaat verzoekt IJVP om alle bezoekers die met de auto komen om deze op het grote parkeerterrein van de voetbal/hockey te parkeren.

Bij de entree is het dragen van een mondkapje verplicht. Er is geen horeca, ook geen koek en zopie. Het zelf meenemen van een non-alcoholisch drankje en een versnapering is toegestaan. Er zal gewerkt worden met 2 tijdsloten, 10.00-15.00 (geen toegang meer na 14.00 uur) en 16.00-19.00 uur. Ieder lid kan per dag de ijsbaan maar gedurende een tijdslot bezoeken.

Per tijdslot worden op advies van de Gemeente de namen van de bezoekers op de ledenlijst aangekruist en deze lijsten blijven voor de Gemeente/GGD beschikbaar totdat door hen opdracht gegeven wordt om deze te vernietigen. Toezichthouders namens de vereniging zullen herkenbaar zijn met gele hesjes en zij zullen toezien op het naleven van de corona maatregelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant