Michael maakt al jaren mensen gelukkig met de mooiste bloemen. Bestel ook in lastige coronatijden bij Gewoon Fleurig! Foto: archief
Michael maakt al jaren mensen gelukkig met de mooiste bloemen. Bestel ook in lastige coronatijden bij Gewoon Fleurig! Foto: archief
Koop Lokaal

Bestel online de mooiste Valentijnsbloemen bij Michael

Algemeen 1.107 keer gelezen

Door het winterweer en de welbekende coronaperikelen, kan de bekende bloemenstal Gewoon Fleurig van Michael (aan de Hofweg) helaas niet open. De vertrouwde standplaats in Nootdorp is dan ook gesloten. Maar er is goed nieuws!

“Uiteraard wilt u wel gezellig een bloemetje in huis en daarom zijn wij geopend voor afhalen in ons pand, gelegen aan de Reflectiestraat 61 in Nootdorp”, vertelt Michael, die veel bloemenfans uit Pijnacker en Nootdorp heeft. Hij hoopt dat men bij hem blijft bestellen en afhalen.

Online bestellen kan via de website www.gewoonfleurig.nl (als u een bestelling heeft geplaats krijgt u een WhatsApp bericht en een betaalverzoek gestuurd), de bloemen worden gratis bezorgd op de plaats waar u ook deze krant (De Telstar/Eendracht) ontvangt, het is ook mogelijk om op andere plaatsen te bezorgen maar dan komt er 2,50 euro bezorgkosten bij.

Afhaaltijden van 10.00 tot 19.00 uur van donderdag tot en met zaterdag en zondag (Valentijnsdag) geopend voor afhaal van 10.00 tot 16.00 uur. Telefonische contact bij vragen of speciale gelegenheden: 06-52186359. Steun Michael in lastige tijden. Haal bloemen in huis via: www.gewoonfleurig.nl (assortiment is nog groter dan op de website staat, mail of app gerust uw wensen).

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant