Afbeelding

Uitgekookt maakt luxe maaltijd voor iedereen bereikbaar

Algemeen 489 keer gelezen

We zitten meer thuis dan ooit, missen sociale contacten en corona ligt op de loer. Het is daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zowel lichamelijk als mentaal. 

Daarom biedt maaltijdservice Uitgekookt een nostalgische winterspecial aan voor een klein prijsje: hete bliksem met wildstoof en rode kool. “Voor iedereen die zichzelf een verwenmomentje gunt en tegelijkertijd goed en gezond wil eten, voor een betaalbare prijs.”

De ­filosofie van Uitgekookt is dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Wat de omstandigheden ook zijn. “Dus ook als je thuis zit, de supermarkt wilt mijden of gewoonweg even niet wilt koken”, vertelt eigenaar Johan van Marle. Daarom bezorgen ze koelverse maaltijden aan huis, boordevol groenten en zonder onnodige toevoegingen. “Speciaal voor de koude wintermaanden is er nu een aanbieding om toch een klein beetje verlichting te brengen in deze lastige en mogelijk eenzame tijden.”

“Iedereen verdient het in deze tijd namelijk om te genieten van een echte lekkernij”

Nostalgische comfort food
Het gaat om een typisch winters gerecht op luxe wijze, met zorg ontwikkelt door de chefkok van Uitgekookt: stamppot hete bliksem met frisse appeltjes, lichtzoete rode kool en een kruidige wildstoof van hert. “Gezonde comfort food: eten waar je blij van wordt met dat nostalgische gevoel. Een gerecht zoals oma hem zou maken, maar nu gratis en gekoeld bij je thuisbezorgd. Heerlijk om thuis bij de kachel van te genieten en je betaalt er maar € 5 voor, in combinatie met vier andere gerechten. Iedereen verdient het in deze tijd namelijk om te genieten van een echte lekkernij.”

Gezond en gevarieerd eten
Het is altijd, maar juist in deze tijd, belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Bij Uitgekookt staan daarom alleen gezonde maaltijden op het menu. Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door chefs en diëtisten en bevatten minimaal 200 gram verse groenten. Gevarieerd en gezond eten was nog nooit zo makkelijk.

Gun uzelf ook wat lekkers! Bestel via UITGEKOOKT.NL of bel 085-0190068.

Uit de krant