Valentijns-acteurs van Het Voetlicht brengen prachtige Valentijns-orchideeën aan huis.
Valentijns-acteurs van Het Voetlicht brengen prachtige Valentijns-orchideeën aan huis.
Liefdevolle lezersactie

Win een zeer bijzondere Valentijns orchidee-uitreiking aan de voordeur!

Algemeen 1.574 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De handen zijn ineengeslagen door de lokale orchideeënteler André van der Goes, evenementorganisator Renée Turion (bekend van haar Food La Route/Happen en Stappen) en toneelvereniging Het Voetlicht.

Direct meedoen met de winactie, klik hier!

Ze gaan gezamenlijk op een hele speciale wijze een prachtig Valentijns-cadeau aan huis bezorgen, zo laat men weten aan de redactie van deze lokale krant. Ook Telstar/Eendracht helpt mee met deze actie, door een lezersactie uit te rollen voor alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Je maakt kans op een gratis orchidee en een volledig coronaproof toneelstuk of gezongen lied aan de voordeur!

Valentijns-acteurs
“De leukste en mooiste Valentijns-orchideeën van de lokale teler: Inca Orchids, zijn uitgezocht om weg te geven op Valentijnsdag. De bezorging daarvan gaat op een wel hele bijzondere manier, deze worden namelijk door Valentijns-acteurs van de lokale toneelvereniging Het Voetlicht bezorgd. Zij zullen diegene extra verblijden met wonderprachtige zang, een lief bericht dat voorgelezen wordt of een mooi stukje toneel”, vertelt Renée Turion die door de coronacrisis heel wat leuke evenementen zag verdwijnen.

Toch blijft ze uiterst positief. Dit soort leuke samenwerkingen en acties, geven haar weer een positieve boost. Daarom, snel ter zake: “Aan wie zou jij zoiets leuks willen geven? Misschien je lieve moeder of vader, zus of broer, oma of opa, je vriendin of vriend die altijd voor je klaarstaat, je geheime liefde of een eenzame ouder? Geef een onwijs mooi en betekenisvol cadeau weg en steun daarmee ook nog eens drie lokaal”, aldus Renée.

Valentijnscadeau geven
Wil jij dit prachtige Valentijns-cadeau geven, plus ook nog eens drie keer lokaal steunen? Dat kan via www.cadeauplant.nl. De prijs voor deze speciale beleving is 19,99 euro en dat is inclusief gratis spectaculaire bezorging van toneelvereniging Het Voetlicht en een fantastisch mooie Orchidee van André, in pot, met kaartje en versieringen en drie maal Pijnacker-Nootdorpse, lokale steun: Inca Orchids, Het Voetlicht en Turion Events!

Winnen via Telstar Online Facebook
Om kans te maken op een bijzonder bezoek van de Valentijns-acteurs kun je vanaf nu meedoen met een bijzondere lezersactie op Telstar Online. Ga naar onze Facebookpagina en like en deel het bericht. Dat is alles. Wij maken over een paar dagen al bekend wie er een superfleurige verrassing heeft gewonnen. Ga dus snel naar onze Facebookpagina en doe mee. Tip: Je kunt de bloemrijke surprise natuurlijk ook aan iemand weggeven. Dat mag allemaal!


Samenwerking met Telstar Online, Telstar Uitgeverij B.V., Telstar/Eendracht, Turion Events, André van der Goes, Inca Orchids, cadeauplant.nl en toneelvereniging Het Voetlicht.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant