Afbeelding

Wereldwinkel ook in coronatijden bereikbaar: bestel gewoon online!

Actueel 679 keer gelezen

Pijnacker - Helaas behoort ook de Wereldwinkel in Pijnacker Centrum tot de winkels, die tot en met 19 januari moeten sluiten. Toch is het mogelijk om alle mooie en leuke spulletjes in de etalage gewoon te kopen. Online!

“Wilt u in deze periode toch graag een aankoop bij de Wereldwinkel doen, dan zijn we daar erg blij mee. U kunt via de mail of via de website uw bestelling plaatsen, vermeld daarbij duidelijk uw naam en uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bereiken als er vragen zijn en een afspraak kunnen maken voor aflevering”, zo laat het team weten.

“Bestellingen in Pijnacker-Nootdorp kunnen verzonden of (op afspraak) bezorgd worden. (In verband met de noodzaak zo min mogelijk het huis uit te gaan, mogen bestellingen niet afgehaald worden). Als u specifieke wensen hebt, laat ons dat dan weten, we kunnen altijd met wat foto’s laten zien wat we nu in ons assortiment hebben, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken”, aldus de medewerkers van de Wereldwinkel.

Ook rechtstreeks kunnen mensen een mailtje sturen: info@wereldwinkelpijnacker.nl, ze nemen dan zo snel mogelijk contact op en bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Natuurlijk kan er zowel food besteld worden als cadeauartikelen. Ook mensen die bestellingen hebben geplaatst via Lokaal Kerstpakket kunnen contact opnemen om hun bestelling te laten bezorgen.

Kijk op de website www.wereldwinkelpijnacker.nl.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant