Afbeelding

Op zoek naar een gloednieuw en duurzaam appartement in de Randstad?

wo 23 dec 2020, 20:29 Algemeen

Lansingerland - In nieuwbouwproject Berkel Centrum West zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Onlangs is de verkoop van het appartementengebouw Brinkhof in het centrum van Berkel en Rodenrijs gestart. Dit appartementengebouw bestaat uit 54 koopappartementen en hebben en woonoppervlakte van 85 tot 104 mÇ. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Hét kloppende hart
Brinkhof is hét kloppende hart van nieuwbouwproject Berkel Centrum West. Hier kunt u heerlijk wonen met gezelligheid van het centrum op loopafstand. De 54 koopappartementen hebben 2 of meer slaapkamers en een heerlijk balkon. Ieder appartement krijgt één privé parkeerplaats op de groene daktuin. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje. Daarnaast is op deze daktuin voldoende ruimte om met medebewoners te recreëren. Wij zetten de pluspunten voor wonen in één van deze appartementen voor u op een rij:

- Woonoppervlakte vanaf 85 tot 104 mÇ.
- Standaard 2 slaap-/werkkamers.
- Grote woonkamer & open keuken.
- Heerlijk zonnige buitenruimtes met uitzicht op de Berkelse Plas of het bruisende centrum.
- Nooit meer op zoek naar een parkeerplaats want u heeft hier uw eigen privé parkeerplaats.
- Hier woont u in het kloppende hart van Berkel Centrum West.
- Uw appartement is duurzaam en klaar voor de toekomst!

Berkel Centrum West
In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er komen zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en Leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de appartementen? Bekijk dan het aanbod op de website (berkelcentrumwest.nl) en neem contact op met de makelaars Van Dullink Makelaars (T. 010 511 4455) of Schieland Borsboom Makelaars (T. 010-3110011).

Uit de krant