Afbeelding

Stem op Vitrona als beste zonweringsbedrijf 2020

Actueel 280 keer gelezen

Vitrona is een lokale zonwering en terrasoverkapping specialist uit Berkel en Rodenrijs. Vitrona is genomineerd om het beste zonweringsbedrijf van 2020 te worden. 

Vitrona behoort reeds bij de top drie van Nederland en er wordt al volop gestemd. Vitrona nodigt haar klanten uit indien zij ook tevreden met Vitrona zijn hun overwinning te steunen en op hen te stemmen!

Nominatie om trots op te zijn
De prijs ‘Zonvakker van het jaar’ is een initiatief van het ZonvakMagazine. Vitrona is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Eigenaar Jack van der Voort denkt dat vooral de mensen in het bedrijf het verschil maken, verder is het sterk gespecialiseerd in particuliere klanten . Dat is de core-business en volgens Jack brengen de particuliere klanten het mooiste werk en de grootste voldoening. Vanuit verschillende leveranciers en klanten hoort hij al volop felicitaties binnenkomen. Volgens hem zijn de zaken echt goed geregeld bij Vitrona: de showroom, de mensen, de website en de social media uitingen. De zaken zijn gewoon goed voor mekaar. En ze willen altijd maar beter.

Zo kunt u stemmen
Uw stem uitbrengen kunt u doen via deze pagina door aan te geven dat u stemt voor Vitrona als beste zonweringsbedrijf van 2020. Uw stem wordt door Vitrona enorm op prijs gesteld!

Stemmen: https://nl.research.net/r/TLTRFR5

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant