Afbeelding
Koop Lokaal

PLUS Sabine Zondag klaar voor kerst!

Algemeen 1.037 keer gelezen

Pijnacker - Het team van PLUS Sabine Zondag staat te trappelen om de komende dagen heel Pijnacker-Nootdorp blij te maken met een volle winkel met allemaal lekkere producten.

Sabine vertelt met trots over de keuken en het team met chef-koks die de lekkerste gerechten maken! “Luxe carpaccio, vis schotels, vers gemaakte stoofpotjes, borrelschalen, te veel lekkers eigenlijk om uit te kiezen. We hebben nog nooit zo’n mooi uitgebreid kerst assortiment verkocht met gerechten die we zelf vers in onze eigen winkel maken. Een flinke upgrade voor onze winkel, hier kan geen andere lokale supermarkt aan tippen, met wat wij allemaal vers maken in onze eigen Keuken van Pijnacker. Gelukkig hebben we fantastische hulp van onder andere de Soete Suikerbol. Hierdoor kunnen we nog meer uitpakken!”

De dagen voor kerst staat restaurant Moodz ook weer in de winkel met live sushi met de beste Japanse chefs! “Het is geweldig dat we op deze manier kunnen samenwerken met horecapartners! We zijn hier echt mega blij mee. Als we allemaal meer met elkaar samenwerken, dan maken we elkaar sterker.”


De komende dagen is PLUS tot 22:00 geopend, voor extra ruime shoptijden. “Het is nog goed te doen met de drukte”, vertelt Sabine. “We kunnen het goed aan en het is fijn dat mensen alleen boodschappen komen doen en dit ook gespreid doen. De avonden zijn nog rustig, dus kom vooral nog lekker in de avonduren shoppen.”

Ook voor bloemen kun je terecht bij PLUS Sabine Zondag. De enige bloemist in het dorp die nu nog geopend is. “Helaas is het zo dat collega’s in het dorp de winkel moesten sluiten”, wij betreuren dit zeer zegt Sabine. “Onze bloemist heeft hier uiteraard wel op ingespeeld door nog meer boeketten inbindsters achter de toonbank te zetten en nog ruimer vers van de veiling in te kopen. Heel veel mensen weten niet hoe uitgebreid onze bloemen afdeling is en dat er professionele bloemisten dagelijks achter de toonbank staan.”

Kom vooral een kijkje nemen in de prachtige vernieuwde winkel van PLUS Sabine Zondag. Alle 125 medewerkers zijn er helemaal klaar voor om er samen met u een mooie kerst van te maken. Na de intensieve verbouwing, staan ze te springen om de mooie winkel te laten zien.

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant