Afbeelding

Live sushi voor de feestdagen bij PLUS Sabine Zondag

Algemeen 1.321 keer gelezen

Pijnacker - Op 18, 19, 22, 23 en 24 december staan de Japanse chefs van restaurant Moodz verse sushi te rollen in de winkel van Sabine Zondag. 

In de Corona tijd is de samenwerking tussen George Zevenbergen eigenaar van Moodz en Sabine Zondag ontstaan. Volgens Sabine maken de chefs van Moodz echt de allerlekkerste sushi uit de buurt. De sushi is van hele goede kwaliteit en wordt vlak voor elke levering vers klaar gemaakt. De sushi is inmiddels een grote hit, we verkopen steeds meer verse sushi in het weekend. Op iedere vrijdag, zaterdag en zondag komt George rond het middag uur de verse sushi leveren bij PLUS. Wij zijn super blij met onze samenwerking en willen deze zeker blijven voort zetten. Inmiddels helpen er ook vijf medewerkers van George bij Sabine in de winkel, omdat het restaurant helaas nog steeds gesloten moet blijven. 

Sabine en George willen deze Kerst en Oud & Nieuw echt uitpakken met verse sushi. Daarom staan de Japanse chefs op 18, 19, 22, 23 en 24 december tussen 11:00 en 17:00 live verse sushi in de winkel van Sabine sushi te rollen. Verser en lekkerder bestaat niet! In de winkel liggen bij de sushi vitrine ook bestellijsten voor heerlijke grote sushi boxen die op 24 december en 26 december vers zijn af te halen. 


- advertentie - 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant