Volop vacatures bij Inducar in Pijnacker! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Volop vacatures bij Inducar in Pijnacker!

  •   keer gelezen

Inducar is een vooraanstaand bedrijf met een rijke historie op het gebied van spuiten en schade herstel aan zwaar vervoer en industriële objecten zoals trucks en bussen shovels hoogwerkers. Maar ook keuken, boten en bijvoorbeeld scooters worden door ons gespoten. Door de contante groei die wij doormaken is er ruimte ontstaan in ons personeelsbestand voor:

Meewerkend voorman / bedrijfsleider 

Na een inwerkperiode van enkele maanden wordt je verantwoordelijk voor het aansturen van de werkplaats. Je geeft het personeel werkinstructies, je stuurt er op aan dat de planning soepel verloopt. Je helpt je collega’s met het geven van tips en adviseert ze bij vragen van hun kant. Je controleert of de opgegeven werkzaamheden goed zijn uitgevoerd en corrigeert daar waar nodig. Affiniteit en ervaring met het spuiten en/of herstellen van schades aan voertuigen en industriële objecten is een vereiste. Wij investeren in onze mensen voor de lange duur en bij goede invulling van de vacature zal er automatisch een vast contract worden aangeboden. Werkweek 38 uur 25 verlofdagen bruto loon van € 3200,- tot € 4000,00.

Ervaren spuiter zwaar vervoer-industriële objecten 

Als ervaren spuiter draai je mee in de spuiterij en spuit je na opdracht alle voorkomende objecten in de juiste kleur en of lakbestekken. Je draagt zorg voor het klaarzetten van de objecten maakt de juiste kleur. En draagt zorg dat de lakkluis en aanmaakruimte schoon en geordend blijven. Na een inwerk periode wordt gekeken of er competentie is om de spuiterij te leiden en o.a. verantwoordelijk te zijn voor de bestellingen. Affiniteit en ervaring zijn een vereiste. Wij investeren in onze mensen voor de lange duur en bij goede invulling van de vacature zal er automatisch een vast contract worden aangeboden. Werkweek 38 uur 25 verlofdagen bruto loon van € 2600,00 tot 3600,00.

Monteur- schade monteur

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het de- en monteren van objecten en voertuigen waar werkzaamheden aan moeten worden verricht. Zowel voor alleen te spuiten objecten als voor schade herstel. Daarnaast zal een deel van je werkzaamheden zijn het nalopen en aflevering klaar maken van de door ons gespoten en/of herstelde objecten. Het ad hoc assisteren van je collega’s zal ook één van je opdrachten zijn. Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van gereedschappen en onderdelen en verdere benodigdheden om alle werkzaamheden goed uit te voeren. Affiniteit en ervaring zijn een vereiste. Wij investeren in onze mensen voor de lange duur en bij goede invulling van de vacature zal er automatisch een vast contract worden aangeboden. Werkweek 38 uur 25 verlofdagen bruto loon van € 2600,00 tot 3600,00.

Wil jij meewerken in een team dat voor elkaar klaar staat en het belangrijk vind in een leuke werkomgeving te zijn laat het ons dan weten en wellicht kunnen wij je een mooie aanbieding doen!! Je kunt je reactie sturen naar info@inducar.nl t.a.v. R. Visser. Of bellen met 015-3698898 / 06-21232175 en vragen naar René.

Meer berichten