[Gratis bezorgen en appeltaart] PLUS Sabine Zondag dinsdag één dag gesloten | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
Gratis bezorgen en appeltaart

PLUS Sabine Zondag dinsdag één dag gesloten

  •   keer gelezen

De verbouwing in de winkel van Sabine gaat inmiddels aardig opschieten. Dinsdag is een spannende dag voor het PLUS team. Deze dag wordt de rollerbaan geleverd en geplaatst en worden er in de winkel diverse aanpassingen doorgevoerd. 

Nadat de rollerbaan is geplaatst kan hij nog niet direct in gebruik genomen worden. Deze moet nog geïnstalleerd en afgemonteerd worden. In week 50/51 is het de bedoeling dat de totale verbouwing helemaal is afgerond. Maar beetje bij beetje gaan we steeds meer zien hoe mooi het gaat worden. 

Aanstaande dinsdag heeft het team van Plus Sabine Zondag ook een aardige klus, want diverse afdelingen krijgen een flinke metamorfose. Zo gaat de afdeling vleeswaren en kaas op de schop en komt er een heel groot assortiment aan tapas, borrelgemak en buitenlandse kazen. Ook is de supermarkt onderneemster nieuwe samenwerkingen aangegeven met Leonidas chocolade en Hoeve Biesland, die vanaf woensdag met een ruim assortiment in de winkel te zien zijn. 

Een aantal afdelingen krijgt dus een flinke opknapbeurt. We doen dit allemaal voor onze klanten uiteraard, zegt Sabine. We voegen nog meer vers toe en bovenal nog meer lokaal! Wij werken toe naar een prachtige moderne winkel met de feestdagen. Kom zeker de komende dagen een kijkje nemen, want iedere dag kan je wel wat nieuws vinden in onze winkel. We blijven innoveren en lekker assortiment toevoegen. 

Speciaal omdat wij dinsdag gesloten zijn hebben we een knaller van actie op onze afdeling online. Je kan op 24 november gratis je boodschappen thuis laten bezorgen en wij doen er een heerlijk gratis vers gebakken appeltaartje bij. Inmiddels is onze online afdeling zo’n groot succes dat wij een derde bezorgauto hebben aangeschaft om alle bestellingen te kunnen uitleveren. Binnenkort wordt deze nieuwe auto geleverd en kunnen wij onze bezorgcapaciteit weer verder!

Meer berichten