Afbeelding
Dorp in Actie voor de Voedselbank

Geef broodbeleg af bij de politie in Pijnacker of in Nootdorp aan het Zonnekruid 18

Actueel 2.629 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Dorpsgenoot Janine Kruese komt in actie voor de Voedselbank. Ze heeft bij de politie in Pijnacker een inzamelkrat staan voor houdbaar broodbeleg. Speciaal voor kinderen uit gezinnen die het financieel erg moeilijk hebben.

“Ik realiseer me dat er heel veel mooie doelen zijn om te ondersteunen. Je inzetten voor iemand anders overstijgt voor mij persoonlijk een gemeentegrens. Vandaar dat ik me met hart en ziel inspan voor een actie van wijkagent Eric van Dommelen uit Leiden. Ik ben met Eric afgelopen week naar de Voedselbank geweest met mijn eerste ‘opbrengst’ en heb daar schrijnende verhalen gehoord”, vertelt ze aan Telstar Online.

“Wat ik doe? Ik verzamel broodbeleg (hagelslag, pindakaas, chocopasta en jam) voor kinderen in gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Politie Pijnacker heeft ‘mijn’ actie omarmd en daar staat ook een krat om beleg in te leveren. De reacties, de donaties en de support zijn hartverwarmend. Mooi om te zien hoe verbindend dit doel is. Ik voel me een rijk mens hierdoor”, zo zegt ze. Woon je in Nootdorp? Dan kun je het ook even afgeven aan het Zonnekruid 18.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant