Logo telstar-online.nl

Impressed bestaat 25 jaar

  •   keer gelezen

Klein gestart, maar altijd geïnvesteerd in mensen en innovatieve machines. Dat heeft Impressed print & sign gebracht tot de huidige positie. 25 jaar geleden gestart met een éénkleurenpers op klein formaat en stap voor stap uitgebreid. Maar machines alleen zijn geen garantie voor succes.

Daar komt meer bij kijken. Goede mensen en machines zorgen voor de beste kwaliteit. Een kwaliteit die al jarenlang gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers. Snelle levertijden en kwaliteit gaan samen. Het is een continu spel tussen opdrachtgevers, onze mensen, leveranciers van papier, inkten, machines en de techniek. Een spel waar wij van Impressed elke dag weer blij van worden. 

Met de uitbreiding van onze sign afdeling is dit spel alleen nog maar beter leuker geworden. Meedenken met een gevelreclame, een ontwerp maken van een autobelettering en daarna een auto omtoveren naar een eye catcher die elke dag reclame rijdt. Kleding bedrukken voor sportverengingen en bedrijfskleding. Het zit allemaal in onze mogelijkheden. Met de combinatie inkjet printen, conventioneel offset drukken, belettering en onze mensen zien we ook de komende jaren nog een mooie toekomst voor Impressed print & sign.

Meer berichten