Pijnackernaren Robert Heemskerk en Ilse van Pagee gaan bezorgen in onze regio.
Pijnackernaren Robert Heemskerk en Ilse van Pagee gaan bezorgen in onze regio.
Thuisbezorgd

Groente en fruit aan huis in Pijnacker-Nootdorp: bel of app naar 06-50514870!

Algemeen 3.022 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Robert Heemskerk en Ilse van Pagee uit Pijnacker, van de bekende groente- en fruitwinkel aan het Samuel Esmeijerplein 37 in Rotterdam, slaan hun vleugels uit naar het Oostland. Het is vanaf nu mogelijk om alle gezonde, smaakvolle producten van de (aller)hoogste (vers)kwaliteit thuis te laten bezorgen. 

Robert en Ilse bezorgen zes dagen per week in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland. De naam van het bedrijf luidt: RH Vers@Home. Samen met hun acht medewerkers, zijn ze helemaal op (bezorg)sterkte! Bestellen gaat heel simpel: gewoon met een WhatsAppje, even bellen of via de e-mail. “In coronatijd is de behoefte om te gaan bezorgen nog meer gegroeid”, vertelt Robert, die uit een echte groente- en fruitfamilie komt. 

“Het idee voor een bezorgdienst aan huis zat al langer in mijn hoofd. Met de lancering van RH Vers@Home wordt dit idee werkelijkheid en kunnen wij onze producten naar u toebrengen.” Het assortiment is enorm zegt Ilse: “Natuurlijk hebben we alle groente- en fruitsoorten, maar ook poké bowls, verse salades, en maaltijdsalades. We maken alles zelf en het is allemaal dagvers!” Ook staat RH Vers@Home bekend om zijn verse sappen en smoothies. Wat dacht u van de shotjes: gember of granaatappel. “Wij nemen elke morgen alle drie een shotje, daarom blijven wij zo fit”, grapt Ilse. “

Het grote verschil met de producten uit de supermarkt, is dat onze producten smaakvol en vers zijn. Wij voegen geen conserveringsmiddelen, gassen en andere ongezonde toevoegingen toe”, vult Robert aan. Het is ook mogelijk om goed gevulde en alle soorten fruitmanden te bestellen. Een mooi gebaar om in deze voor iedereen nare coronatijd mee te verrassen, maar ook lekker gezond voor in de (bedrijfs)kantine of op werk. Robert en Ilse wonen in Pijnacker en kopen hun producten onder ander bij lokale telers, deze verwerken ze in de soepen, salades of in de maaltijden. Bij hen kunnen daarnaast exotische fruit soorten worden besteld, of seizoensgebonden producten. 

De hele lijst met producten is te bekijken op de Facebookpagina @RHVersHome. De foto’s van de gemaakte creaties zullen u genoeg vertellen! Elke week verschijnen er nieuwe creaties van lekkernijen. Robert en Ilse zitten boordevol ideeën over gezond en lekker eten en brengen dat graag bij u aan huis! Kijk voor de openingsaanbieding op de Facebookpagina. U kunt vanaf nu veilig online boodschappen doen, zorg goed voor uzelf en haal de gezondheid naar u toe. Bestelt u voor 12.00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde dag voor 20.00 uur thuisbezorgd.

Geef uw bestelling door via info@rhversidee.nl of bel/app uw bestelling door naar 06 - 5051 4870! Vergeet niet te vermelden wanneer u het bezorgd wilt hebben en uiteraard uw adres.

Uit de krant