Logo telstar-online.nl

EMS training bij EMS Studio Pijnacker

  •   1774 keer gelezen

EMS training is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afslanken, verminderen van rugklachten en spieropbouw. De gecertificeerde EMS (Electric Muscle Stimulation) personal trainers gaan altijd voor het optimale resultaat in een doeltreffende en afwisselende training van slechts 15 minuten.

Tijdens deze training hoef je geen gebruik te maken van gewichten aangezien het EMS systeem het werk doet. Hierdoor worden de gewrichten niet belast. Dit is bij de traditionele fitness namelijk 1 van de meest voorkomende oorzaken van blessures! EMS training is geschikt voor zowel getrainde als onervaren sporters. EMS is in staat om uitstekende resultaten te behalen voor iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kunnen of mogen belasten. Bovendien is het trainen enorm effectief omdat alle spiergroepen tegelijkertijd getraind worden! Ook voor sporters zonder klachten is EMS een leuke, tijdbesparende manier van trainen. 

EMS training bij EMS Studio Pijnacker staat voor trainen met weerstand door middel van impulsen die via een pak op de huid worden overgedragen. Ons eigen zenuwstelsel geleid deze zogenaamde "prikkel" verder naar de grote spiergroepen, waardoor deze tot wel 30% meer geactiveerd worden dan bij reguliere krachttraining. De dieper gelegen spiervezels die normaal door het eigen lichaam niet snel worden aangestuurd worden met EMS training wel bereikt, dit maakt de training extra effectief. Doordat alle spiergroepen tegelijkertijd geactiveerd worden is de hoeveelheid spiercontracties per spiergroep in een kwartier tijd optimaal en dat maakt EMS training bijzonder effectief.

De trainers van EMS Studio Pijnacker analyseren de behoefte van de klant in een gratis kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen en hoe de training zal verlopen. Zo wordt samen gekeken hoe je het meest optimale resultaat kunt behalen en je doelen bereikt!

Ook nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingstraining op de website: www.emsstudio-pijnacker.nl

Of bel: 06-280 73 512


Meer berichten