Logo telstar-online.nl
Ingezonden brief

Hoogseweg dicht: waarom?

  •   3141 keer gelezen

Wij, als bewoners van Klapwijk, waren blij met de ontsluiting van onze wijk via de Hoogseweg. Niet alleen om het zware vrachtverkeer uit de wijk te weren, maar ook om een betere ontsluiting te krijgen voor bewoners die forensen naar Zoetermeer/ Gouda/Utrecht.

Nooit is er verteld door gemeente dat dit het geval zou zijn. Ik vind dit getuigen van onbehoorlijk bestuur en mij ontgaat totaal waarom dit, wederom, pesten van automobilisten, nodig is. We moeten nu nog steeds de wijk uit via de Klapwijkseweg en een oerwoud aan rotondes en kruisend fietsverkeer de wijk uit richting Zoetermeer. Waarom? 

Deze ontsluiting is goed voor de veiligheid ( fietsers, kinderen op weg naar school) en het milieu. Er zijn door gemeente aan alle toegangswegen grote borden geplaatst dat vrachtverkeer per 10 september niet meer door Klapwijk mocht en plotseling is dit veranderd door ‘voor al het gemotoriseerd verkeer’. Ik ga alles uit de kast halen om dit ongedaan te maken mede in het licht dat hier nooit door gemeente mededelingen over zijn gedaan en dus onbehoorlijk bestuur!

Ik roep alle bewoners op de gemeente aan te schrijven (via info@pijnacker-nootdorp.nl) en ook de politiek (via griffie@pijnacker-nootdorp.nl) om dit zo snel mogelijk terug te draaien.

Ruud de Weger

Meer berichten