Afbeelding

Horeca in de Bibliotheek

Actueel 1.823 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het is bij veel mensen nog niet zo bekend, maar in zowel Pijnacker als Nootdorp, heeft Bibliotheek Oostland twee geweldige horecapunten. Een prima manier om eens buiten de deur tegen een zeer schappelijke prijs, ook geschikt voor feestjes met meer dan zes gasten!

In Buurt & Zo in Pijnacker is de gedachte dat horeca echt bijdraagt in het stimuleren van ontmoetingen tussen mensen: “Buurt & Zo heeft een wijkfunctie, en dan is het natuurlijk heel erg leuk dat men hier altijd kan binnenlopen voor koffie, een kleine lunch, een ijsje of een maaltijd. Het wisselend dagmenu kost 7,50 euro. Een prima prijs voor een lekkere maaltijd”, zo vertelt Carla Holland, manager bibliotheken.

De dame die ervoor zorgt dat iedereen iets lekkers te eten en drinken krijgt heet Ursila Tedjai. Natuurlijk vult iedereen bij binnenkomst even een contactformulier in en is Buurt & Zo coronaproof ingericht.

De openingstijden van de horeca in Buurt & Zo zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00-19.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Ont-Moeten 
In Nootdorp is de horecafunctie van CulturA & Zo al beter bekend. Sinds vorig jaar zwaaien Jules en Jessica daar de scepter in de foyer van het theater. En zij doen dat vanuit hun eigen horecaonderneming Ont-Moeten. CulturA & Zo is zeven dagen per week geopend van 9.00-21.00 uur, en natuurlijk tot de laatste het licht uitdoet als er een voorstelling is.

Volop mogelijkheden
Zowel Buurt & Zo als CulturA & Zo kunnen prima dienen om een feestje te komen vieren. Bespreek vooral met hen de mogelijkheden. Voor zakelijke gezelschappen zijn er ook ruimtes te huur. ZZP’ers zijn van harte welkom, net als studenten op de daarvoor aangewezen werkplekken. De zalen in CulturA & Zo, waaronder ook de prachtige theaterzaal kan prima dienstdoen voor grotere zakelijke gezelschappen, er mogen maximaal 40 aanwezig zijn.


Nieuwstips voor de redactie mail je naar redactie@telstar-uitgeverij.nl De deadline voor materiaal is maandag 10.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant