Acht sportieve voetballers in
Acht sportieve voetballers in "Het Kasteel."

Jeugd Oliveo JO9 op sportief bezoek bij Sparta Rotterdam

Actueel 766 keer gelezen

Pijnacker/Rotterdam - Dankzij Telstar Uitgeverij, sponsor van Sparta, waren vorige week acht jongetjes van Oliveo te gast bij Sparta voor een heuse voetbalclinic. 

Na aankomst op Het Kasteel kregen de jongens eerst een stevige warming up om de spieren goed los te maken. Daarna kwam het echte werk. De jeugdtrainers en de jongens van de A-selectie leerden onze toppers de beste trucjes. Het was een super leuk uitje voor de voetballertjes. Sparta is momenteel volop in het nieuws vanwege de transfer van Tom Beugelsdijk. De dertigjarige Beugelsdijk speelde in totaal zeventien seizoenen voor ADO (inclusief jeugd), maar gaat nu even verderop voor Sparta spelen.

Telstar Uitgeverij is zowel sponsor van Sparta als ADO Den Haag. In het verleden hebben wij veel gratis kaartjes weggegeven aan onze lezers. Door de coronacrisis is dit momenteel helaas niet mogelijk. Wij hopen snel weer leuke lezersacties te kunnen verzorgen in samenwerking met Sparta en ADO Den Haag en onze lezers vanaf de business stoelen lekker naar wedstrijden te laten kijken.

Om op de hoogte te blijven van lezersacties rondom Sparta en ADO Den Haag, volg je Telstar Online op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant