Afbeelding

Muziektheater ODES roept op om audities te doen

Actueel 755 keer gelezen

Muziektheater ODES uit Pijnacker-Nootdorp brengt op 30 en 31 oktober 2021 de musical De Drie Musketiers in de Rijswijkse Schouwburg. Daarvoor zijn we op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om:  

⁃ een rol te spelen?
⁃ mee te dansen in de dansgroep?
⁃ mee te zingen en spelen in het ensemble?
 

Geef je dan nu op voor de audities, binnen twee weken ontvang je verdere informatie. Wij repeteren iedere maandag voor solisten en dansgroep en iedere woensdag met de gehele cast in Den Haag. 

De eerste auditieronde vindt plaats op: maandagavond 14 september 2020, zaterdagmiddag 19 september 2020 en maandagavond 28 september 2020. 

Sta je liever niet in de spotlights maar houd je wel van zingen? Dit jaar bieden we de kans om backstage in het begeleidingskoor mee te zingen. 

Auditiemogelijkheid 2
De musical Hairspray is vanwege Covid 19 uitgesteld tot mei 2021. Daardoor zijn er wat plekjes vrijgekomen in de cast, dus als je zin hebt om mee te doen. Je kunt auditeren voor:

- een bijrol als Dynamite (hier hebben we 2 plekken voor)
- het ensemble (of meezingen achter de schermen)
 

Je wordt onderdeel van een super leuke, gezellige groep mensen.  

* Audities worden in overleg gepland
** Voor de Dynamites zijn we op zoek naar dames tussen de 18 en 30 jaar met maat S/M (vanwege de al aangeschafte kleding). Meer informatie: odes.nl of mail auditie@odes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant