Foto: Han Geijp (archief)
Foto: Han Geijp (archief)

Geen Verbeelding 2020 door corona

Actueel 1.637 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Helaas, ook Stichting De Verbeelding heeft door alle corona-ontwikkelingen moeten beslissen het Verbeeldingsweekend van 25, 26 en 27 september 2020 te annuleren. 

Tot enige weken geleden zag De Verbeelding nog wel mogelijkheden om, met in acht neming van alle voorschriften, toch in afgeslankte vorm door te gaan, en een mooi cultureel weekend te organiseren. Maar de ontwikkelingen zien er niet positief uit, de verschillende maatregelen worden strenger en de risico’s op besmetting groter. Uiteindelijk is unaniem, met pijn in het hart, besloten De Verbeelding 2020 niet door te laten gaan. Gezondheid gaat ten enenmale voor! Alle deelnemers, die zich al aan het voorbereiden waren, zijn inmiddels op de hoogte gesteld. 

En natuurlijk is het plan om op 24, 25 en 26 september 2021 terug te komen met een geweldig compleet Verbeeldingsweekend met het bekende creaplein, mooie optredens en een fantastische kunstroute door de hele gemeente. Schrijf die data dus maar vast in je nieuwe agenda! Ondertussen wordt voorzichtig onderzocht of er digitale of andere mogelijkheden zijn toch iets van De Verbeelding te laten zien. Eén van de plannen gaat in ieder geval wél door. Komende week daarover een interview met Dirk Pereboom en Theo van den Bulk van De Verbeelding in de Telstar/Eendracht!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant