Afbeelding

Young Connection verrast ouderen

Actueel 1.733 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Afgelopen zondagmiddag 23 augustus werden negen ouderen uit Pijnacker-Nootdorp in het zonnetje gezet door dertien jonge vrijwilligers vanuit Young Connection. 

De coronamaatregelen raken zowel jong als oud, ook deze zomervakantie. Jongeren konden minder makkelijk op vakantie en ouderen waren al langere tijd gebonden aan huis. Het was dus hoog tijd om jong en oud met elkaar te verbinden. In juni deed Young Connection een oproep voor een coronaproof verrassingsfeest voor ouderen. Ouderen konden aangemeld worden door hun omgeving voor dit feest en jongeren konden zich aanmelden om dit feest te organiseren. 

Op 23 augustus was het verrassingsfeest zover en stapten negen jongeren op de fiets om in kleine groepjes de opgegeven ouderen te verrassen. Waar de ene oudere al was ingelicht door de omgeving en klaar zat met koekjes, was de andere compleet verrast. Zowel jong als oud heeft een heerlijke middag gehad waarin aandacht en tijd was voor elkaar. ‘Je word hier een ander mens van’ was de reactie van mevrouw Vink uit Nootdorp. Dat is ook precies de reden waarom we dit feestje vierden!

Ben je tussen de 14 en 27 jaar en wil je ook vrijwilligerswerk doen? Neem dan contact op met Young Connection via info@youngconnection.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant