Afbeelding
Lezersactie

Cabaret, zang en ballet zaterdagavond in CulturA & Zo

Actueel 1.246 keer gelezen

Zaterdagavond 22 augustus belooft een geweldige theateravond te worden in Theater CulturA & Zo. Om 20.00 uur start cabaretière Lien Cornelissen met haar avondvullende cabaretvoorstelling. In haar voorprogramma staan de Nootdorpse balletdanseres Nienke van der Aar en de Nootdorpse zangeres Nanice Michiels. Het voorprogramma start om 19.30 uur. 

Natuurlijk is de zaal coronaproef ingericht. Er kunnen maximaal 40 mensen in de zaal. Bij de entreeprijs van 10 euro zitten ook nog eens twee drankjes per persoon inbegrepen! Deze optredens maken deel uit van het in de regio Den Haag rondreizende ZomerZout Festival. 

Lien Cornelissen (cabaret)
Lien is een dorpsmeisje dat in café Paradiso speelde voordat ze er ooit als bezoeker kwam. Ze groeide op in de Achterhoek en verhuisde na een studie rechten in Nijmegen naar de Randstad om advocaat te worden. Verwonderd en verweesd in een onbekende wereld voelde ze zich veruit het meeste thuis bij cabaret voor advocaten. Waarmee ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze wist wat haar te doen stond en gaf ruimte aan haar liefde voor muziek. Nu schrijft ze, zingt ze en speelt ze. Met haar liedjesprogramma van gevoelige en scherpzinnige liedjes laat ze je niet meer ontsnappen aan belangrijke dingen in het leven. Tussendoor vertelt ze erover. Op haar manier. Luchtig en relativerend.

Nienke van der Aar (dans)
Nienke van der Aar is 18 en begon op haar derde met dansen: “Ik heb veel verschillende stijlen uitgeprobeerd, maar moderne dans en ballet zijn toch de stijlen die ik het liefste doe. Ik heb eraan gedacht door te gaan in dansen en daarom een aantal jaar vooropleiding gevolgd. Ook heb ik meegedaan aan een heel gaaf project van het Holland Dance Festival in samenwerking met het Scapino Ballet. Het was een moeilijke keuze, maar ik heb toch besloten om in het nieuwe schooljaar met de studie Rechten aan de Universiteit van Leiden te beginnen. Uiteraard ga ik wel altijd door met dansen”, zo vertelt Nienke die leerling is bij Balletstudio Belinda.

Nanice Michiels (zang)
Nanice Michiels is 13 jaar en houdt heel erg van zingen. Ze woont in Nootdorp en gaat naar 3 havo op het Stanislas Westplantsoen. “Zingen is hetgeen wat ik het allerliefste doe, ik kan er mijn gevoel in kwijt en dat is heel fijn. Ik zit ook op musical waar ik verschillende hoofdrollen heb gespeeld. Ook heb ik in de volle aula van de TU Delft op mogen treden. In de zomervakantie van 2019 heb ik op het eiland Gili Trawangan 2 avonden lang mogen zingen bij een restaurantje aan het strand, ik vond het echt geweldig! Ik vind dit initiatief een superleuke kans om ervaring op te doen door gewoon lekker op het podium te gaan staan zingen.”

Vrijkaarten
Om de zomer nog leuker af te sluiten geeft Theater CulturA & Zo 5 x twee kaarten weg! Wie worden de gelukkige winnaars, vermeld onder het Facebookbericht van Telstar Online uit welke dorpskern je komt en zorg dat je iemand meeneemt met wie je coronaproof op een tweezitsbankje kunt zitten. Dan belooft CulturA & Zo dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant