Afbeelding
Meld Misdaad Anoniem

Pizzakoerier overvallen in Delfgauw

Actueel 4.570 keer gelezen

Delfgauw - De laffe beroving zondagavond in Delfgauw door drie Noord-Afrikaanse jongens van amper 13 á 14 jaar oud, houdt de gemoederen in de wijk Emerald behoorlijk bezig.

De schrik zit er goed in. Ook landelijke media zijn geschokt door de jonge leeftijd van de overvallers die nog steeds voortvluchtig zijn. De website GeenStijl schreef er vanmorgen ook een berichtje over.

Inmiddels is er meer duidelijk over wat er is voorgevallen. Een pizzakoerier van Domino's Pizza was op zijn fiets onderweg naar een adres in Delfgauw. Nabij de IJsmeerstertunnel werd hij op de Rijksstraatweg door die jongens aangesproken dat hij bij het juiste adres was. Hij moest onder andere zijn bestelling afgeven aan het drietal.

Heeft u iets gezien van deze diefstal, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.

Update
De politie meldt dat het niet zeker is dat de jongens van Noord-Afrikaanse komaf zijn en dat mogelijk slechts een van de daders met een dergelijk accent heeft gesproken. Ook laat men weten terug te komen op de eerder veronderstelde leeftijd in het Burgernetbericht. Ook dat is te voorbarig geweest vanuit de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant