Afbeelding

Eindfeest groep 8 van de Beatrix in stijl

Actueel 1.901 keer gelezen

De afgelopen maanden waren gekke maanden. Voor iedereen, maar zeker voor de kinderen die ineens thuis kwamen te zitten en onder de begeleiding van hun ouders al hun huiswerk moesten doen. Of voor kinderen uit groep 8 die hun kamp in duigen zagen vallen of een musical die op losse schroeven stond.

Gelukkig heeft school toch nog een mini-kamp georganiseerd met overnachting op school! Kortom, voor deze specifieke groep van de Beatrixschool besloten een aantal ouders uit de klas de koppen samen te steken en iets leuks voor hen te organiseren en dat is gelukt! Afgelopen vrijdag werden de kinderen bij de Viergang te Pijnacker verwacht waar ze onder de motiverende leiding van Sjors van der Quast een lesje ‘Kickfun’ kregen. Even lekker een uurtje lang samen met je klasgenoten sporten. 

Na iets lekkers eten en drinken te hebben gehad, is iedereen zich thuis gaan klaarmaken voor een grote verrassing in de avond. De kinderen hadden zich op verschillende plekken verzameld waar zij tot hun grote verbazing door een roze of witte limousine werden opgehaald. Inclusief de rode loper! Zo werden alle 28 “Sterren van groep 8” keurig bij het feestadres afgeleverd en ook de juffen werden niet vergeten, ook zij mochten in de limousine plaatsnemen en werden onder luid gejuich ontvangen door de kinderen! De avond begon met een heus casino onder begeleiding van een aantal in smoking geklede vaders. Ook DJ (MooDJo) was er!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant