Afbeelding
Gerben Pul

Aangepast zomerrooster Zwembad de Viergang

Actueel 3.991 keer gelezen

Pijnacker - Door de huidige situatie omtrent corona, ziet een zwembadbezoek er anders uit dan voorheen. Tijdens de zomervakantie, van 20 juli tot en met 30 augustus, is er een aangepast rooster in Zwembad De Viergang.

Om zoveel mogelijk bezoekers de mogelijkheid te bieden om lekker te komen zwemmen in de komende vakantie, is het rooster op gebouwd in tijdsblokken waarin de activiteiten worden aangeboden. Dit doet Zwembad de Viergang binnen de protocollen die geldend zijn voor de Zwembadbranche. Dit protocol veranderd mee met de situatie zoals deze is in Nederland. Bij de laatste wijziging is de 1,5 meter afstand in het water losgelaten tijdens sportieve activiteiten en lessen. Bij recreatieve activiteiten geldt deze 1,5 meter afstand (nog) wel in het water. Zodra de zwemmer het water verlaat geldt ten alle tijden de 1,5 meter regel.

Aanmelden
Voor gezinszwemmen en recreatief zwemmen is (telefonische) aanmelding verplicht. Bij de andere activiteiten is deze aanmelding niet meer verplicht. Wel is het zwembad verplicht om van iedere bezoeker naam en contactinformatie te registreren, dit gebeurt bij bezoek aan het zwembad.

Instructies
Zwemkleding dient thuis al aangetrokken te worden, zodat enkel de bovenkleding gemakkelijk kan worden uitgetrokken en gebruik kan worden gemaakt van het zwembad. Na de zwemactiviteit, kan er even worden afgespoeld en worden aangekleed in de kleedaccommodatie. Let op: ook hier geldt te allen tijde de 1,5 meter regel! Wanneer protocollen worden aangepast, kun je dat terugvinden op de website van zwembad de Viergang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant