Sinds 1 februari 2020 is de praktijk Bekkenfysiotherapie Pijnacker overgenomen en heet nu FysioPelvis.
Sinds 1 februari 2020 is de praktijk Bekkenfysiotherapie Pijnacker overgenomen en heet nu FysioPelvis.
FysioPelvis

Bekkenfysiotherapie in Pijnacker

Algemeen 2.306 keer gelezen

FysioPelvis is een bekkenfysiotherapiepraktijk met vestigingen in Den Haag, Rijswijk en sinds dit jaar ook in Pijnacker, namelijk in Gezondheidscentrum de Kroon aan de Floralaan 6. Bekkenfysiotherapeuten Lauri Savelkoul, Jeanine Luijt en Clarien Oosterhuis helpen u in een rustige, vertrouwde omgeving. 

“Wij behandelen volwassenen en kinderen met problematiek op bekken(bodem)gebied, zoals plasproblemen, seksuele problematiek, obstipatie en problemen tijdens de zwangerschap”, vertelt Jeanine. “Ook helpen wij mannen voor én na prostaatoperaties en vrouwen met klachten van verzakkingen.” FysioPelvis is een bekkenfysiotherapiepraktijk, waar uitsluitend geregistreerde bekkenfysiotherapeuten en kinderbekkenfysiotherapeuten werkzaam zijn. “Wij bieden een combinatie van behandelingen, oefeningen en adviezen”, vervolgt Jeanine. 

Mocht het van toepassing zijn is er een mogelijkheid tot inwendig werken, om de bekkenbodemspieren in kaart te brengen, te stimuleren of te dempen. “Bekkenproblemen zijn vaak nog een taboe”, weet Jeanine. In het Gezondheidscentrum kunt u daarom terecht in een vertrouwde setting. Daarnaast wijst Jeanine op het medisch beroepsgeheim. Met een aanvullende verzekering worden veel behandelingen vergoed. Via onderstaande gegevens kan er zonder verwijzing een afspraak gemaakt worden. 

Gezondheidscentrum de Kroon
Floralaan 6
2643 HC Pijnacker
06-57775444
info@fysiopelvis.nl 

Kijk voor meer informatie op de website www.fysiopelvis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant