Carina en Miranda in de winkel in de Stationsstraat in Pijnacker
Carina en Miranda in de winkel in de Stationsstraat in Pijnacker

Gewijzigde openingstijden Kok Wonen & Lifestyle

Algemeen 1.604 keer gelezen

Pijnacker - Kok Wonen en Lifestyle heeft tot en met september aangepaste openingstijden. De reden is eigenlijk heel leuk. Namelijk, de zeer gewaardeerde medewerkster Astrid is met zwangerschapsverlof gegaan om lekker uit te rusten voor de komst van de kleine.

Omdat de winkel dan met een lagere bezetting moet draaien, is gekozen voor aangepaste openingstijden. Op deze manier kan Kok Wonen & Lifestyle de kwaliteit en service bieden die de klanten gewend zijn. Omdat er ook nog steeds volgens de coronamaatregelen gewerkt wordt, is het ook mogelijk een afspraak te maken, zodat men zeker weet dat Carina, Miranda en Nienke alle tijd hebben om advies te geven.

In de maanden juni, juli en augustus is er tevens een gordijnenaanbieding van Holland Haag. De klant ontvangt vijftien procent korting op de gordijnstoffen van Holland Haag, Cachet, Cosy en Catch. In deze collecties vind je alles, van tijdloos tot trendy. Bekijk in de winkel de stalen en laat je informeren over de mogelijkheden.

Naast de stoffering in huis, kun je ook terecht voor leuke babyspulletjes in de Baby Lifestyle Shop. Veel mensen hebben deze Shop al gevonden in Pijnacker. Shoppen kan ook via de webshop. Naast producten en kleding van de merken Jollein en Little Dutch vind je er ook aparte houten speeltjes, leuke boekjes knuffels en nog veel meer.

Kok Wonen en Lifestyle
Stationsstraat 18
2641 GL Pijnacker
015-3692233
www.kokwonenenlifestyle.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant