Anovi Keukens is makkelijk aan te rijden.
Anovi Keukens is makkelijk aan te rijden.

Anovi Keukens opent in Berkel en Rodenrijs

Actueel 1.377 keer gelezen

Goed nieuws voor keukenkopers in de Randstad, die op zoek zijn naar een betrouwbare en hooggewaardeerde keukenspecialist: DB KeukenGroep vestigt een schitterende keukenzaak in Berkel en Rodenrijs. 

Op dinsdag 16 juni openden de deuren van Anovi Keukens. De dag van de opening markeert tevens het begin van een twee weken durende actieperiode. Van donderdag 18 juni tot en met 27 juni zijn er voor klanten verrassende acties met werkbladen, keukenapparatuur en kokendwaterkranen. Ook krijgt iedere keukenkoper een mooi cadeau! Op zoek naar deskundig advies over uw nieuwe keuken, met aandacht voor ergonomie en uw leefstijl? En wilt u in alle rust uw keuken samenstellen in een inspirerende showroom? Plan uw afspraak via www.anovikeukens.nl. en ervaar zelf waarom Anovi Keukens op reviewsites zo hoog gewaardeerd wordt.

Anovi Keukens is makkelijk aan te rijden vanuit de Randstad en bevindt zich op een zichtlocatie boven de Welkoop in Berkel en Rodenrijs. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid om auto’s op te laden tijdens een bezoek aan de keukenspecialist. Ook voor minder valide personen is de showroom goed te bereiken met een lift en ruime paden. Meer informatie bij Anovi Keukens, Berkelse Poort 7, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, telefoon 010-2004356, info@anovikeukens.nl, www.anovikeukens.nl of www.dbkeukengroep.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant