Afbeelding

Politie vermoedt drugslab ’s-Gravenweg

Actueel 2.677 keer gelezen

Nootdorp - Bij de brand dinsdag aan de ’s-Gravenweg in Nootdorp hielden agenten drie mannen, een 20-jarige uit Nootdorp en twee 24-jarigen uit Voorburg en Den Haag, aan. In het pand zat vermoedelijk een drugslab.

Tijdens de brand aan de ’s-Gravenweg in Nootdorp hielden agenten drie verdachten aan. De politie sluit niet uit dat de brand is veroorzaakt door een drugslab dat vermoedelijk in het pand aanwezig was. De recherche doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand en de rol van de verdachten.

Hoe te handelen bij aantreffen van een mogelijk drugslab?
Vindt u een mogelijke productieplaats, ga dan niet zelf aan de slag en vernietig geen sporen voor de politie. Breng uzelf in veiligheid. Er is altijd gevaar voor giftige stoffen, gassen, brand en/of ontploffing. Alarmeer de politie via 112 op enige afstand van het lab i.v.m. brand- en explosiegevaar en geef uw exacte locatie door en of er eventueel sprake is van brand of zichtbare rook. De politie zal, zo nodig, de brandweer en/of de LFO inschakelen. 

Wilt u liever anoniem melding maken? Bel dan met “Meld Misdaad Anoniem” via 0800-7000. Als de situatie of omgeving buiten het lab veilig is, kunt u mogelijk bijzonderheden vastleggen, zodat u deze kunt meegeven aan de politie wanneer deze komt. Denk aan het noteren van nummerborden, beschrijvingen van vervoermiddelen en personen, en andere opvallende activiteiten. Kijk op www.politie.nl voor meer informatie over drugslabs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant