Foto: archief
Foto: archief
N470

Werkzaamheden Berkelseweg en Tolhekplein

Gemeente 1.831 keer gelezen

In week van 15 tot en met 21 juni wordt nogmaals gewerkt aan de N470 tussen de Berkelseweg en het Tolhekplein. In die week worden o.a. de sedumberm aangebracht en geasfalteerd. Deze werkzaamheden waren eerder gepland, maar konden niet plaatsvinden.

Op woensdag 17 juni 2020 wordt de noordbaan, tussen de Berkelseweg in Zoetemeer en het Tolhekplein in Pijnacker, van 20:00 uur tot 06:00 uur de volgende ochtend afgesloten voor alle verkeer en wordt een nieuwe deklaag aangebracht. De rijbaan vanuit Pijnacker richting Zoetermeer is wel geopend. Donderdag 18 juni 2020 is hiervoor een reservedatum, eveneens van 20:00 uur tot 06:00 uur.

Van vrijdag 19 juni om 20:00 uur tot maandagochtend 22 juni om 06:00 uur is de N470 tussen de Berkelsweg en het Tolhekplein in beide richtingen afgesloten. We brengen dan o.a. de sedumbermen aan.

Hinder
De gewijzigde planning van de werkzaamheden komt ook in de Bouwapp te staan en elke nieuwe fase en weekend afsluiting wordt hier gedeeld. Door dit te volgen blijft u, ook van eventuele wijzigingen, op de hoogte. De doordeweekse werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 06.00 uur. In het weekend zal de weg ook overdag afgesloten zijn.

Omleiding
Bij een afsluiting van de noordbaan zijn er twee omleidingsroutes. Een loopt via de Katwijkerlaan, de ander via de Noordeindseweg. Wilt u richting Delft? Volg dan de A12. Bij een afsluiting van de zuidbaan zal het verkeer omgeleid worden over de Oostmeerlaan en de Noordeindseweg. Tijdens de weekend afsluitingen kunt u ook van deze routes gebruik maken.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de Bouwapp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden, omleidingen en eventuele COVID-19 maatregelen. Meer informatie staat op www.n470geeftenergie.nl. Hier vindt u een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mij, of een van mijn collega’s, op telefoonnummer 06-15124613, via de BouwApp of per mail: OmgevingN470@boskalis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant